Keholle

SEABUCKTHORN FACE SCURB TYRNI-KASVOJEN KUORINTAVOIDE, 75 ML TUUBI, KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Kasvojen herkkä iho on alttiina monille rasituksille; sen vuoksi se vaatii erityistä huolenpitoa. Hellävarainen koostumus sisältää kasviperäisiä raaka-aineita, vitamiineja ja mantelirakeita.Lue lisää

Kuorintavoide puhdistaa tehokkaasti ihon pinnalta epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut, jättäen ihon nuorekkaamman ja terveemmän näköiseksi – täydellisen tasapainoiseksi, sileäksi ja puhdistuneeksi, pehmeäksi ja säteileväksi. Kuorintavoiteen säännöllinen käyttö pitää ihon sileänä ja kuulaana.

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille.

Käyttö: Levitä puhdistetulle, kostealle iholle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein (pyörivä liike suuntautuu ylöspäin); kiinnitä erityisesti huomiota nenänsivuihin ja pieniin juonteisiin tai kuiviin laikkuihin. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Vältä aineen joutumista silmiin. 1-2 krt/vko vuodenajan ja ihotyypin mukaan.

Lisätietoja raaka-aineista:

E-vitamiini kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja säilyttää ihon nuorekkaana.
Mantelirakeet kuorivat ja uudistavat ihon pintakerroksia.
Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
TILAVUUS, ML: 75

SEABUCKTHORN HAND CREAM TYRNIKÄSIVOIDE 75 ML

Kädet altistuvat päivittäin kovalle rasitukselle ja siksi niissä näkyy ensimmäisenä ikääntymisen merkkejä. Tyrnikäsivoide kosteuttaa, ravitsee sekä suojaa käsiä, auttaa estämään kynsien ja kynsinauhojen halkeilemista ja pehmentää karheaa ihoa.Lue lisää

Voide sisältää suurina pitoisuuksina tyrniöljyä, joka parantaa, uudistaa sekä suojaa käsiä. Puhtaat kasviöljyt muodostavat kosteuttavan ja pehmittävän, ei-tahmean, koostumuksen, joka ravitsee ja suojaa ihoa. Aloe Veralla on erinomainen tulehdusta estävä ja rauhoittava vaikutus ja E-vitamiini toimii antioksidanttina. Voide hoitaa käsiä säilyttäen ihon nuorekkuuden.

Kookosöljy auttaa säilyttämään ihon sileänä ja terveenä. Se sopii erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Ei aiheuta ihoärsytystä, muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Sopii elvyttämään ihoa naarmuilta, mustelmilta ja punoitukselta edistäen solujen uudistumista. Kookosöljy ehkäisee ihon kuivumista ja hilseilyä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja rappeutumista antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.
Kamomillauute rauhoittaa ihoa
Auringonkukkaöljy ravitsee, pehmittää kovaa ihoa, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Ei sisällä parafiiniä. Mieto tuoksu. Alkoholiton, värianeeton, ei eläinperäisiä aineita.

Käyttö: Hiero voidetta päivittäin käsiin, kynsinauhoihin ja kynsiin

TILAVUUS, ML: 75

FACE, BODY, HAIR OIL ALL IN ONE ÖLJYSEKOITUS KASVOILLE, VARTALOLLE JA HIUKSILLE 100 ML, SUIHKEPULLO

Mahtava, monen arvokkaan ja ravitsevan öljyn sekoitus kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Hoitaa ja pehmittää tehokkaasti kuivaa ihoa ja kuivia hiuksia. Sisältää argan-, jojoba-, manteli-, tyrni- ja oliiviöljyjä.
Lue lisää

Hoida öljyllä kasvoja, kuivia hiusten latvoja, kuivaa hiuspohjaa, käsiä, vartaloa, kuivia kynsinauhoja. Yksi öljy – monta tehtävää - kätevää ja tehokasta! Öljysekoitus on yksi sarjan suosituimmista tuotteista myös tuoksunsa takia. Katso hintaa! Tätä raaskii käyttää myös vartalolle. Imeytyy hetkessä. Kokeile ja ihastu.

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille.

(Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä)*
TILAVUUS, ML: 100

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bio2You
Average rating:  
 0 reviews

Comments are closed.