Silmänympärystuotteet

ANTI-AGEING EYE CONTOUR REVITAL CREAM ANTI-AGEING TYRNI-KOLLAGEENI SILMÄNYMPÄRYSVOIDE, 30 ml

Bioaktiivisia ainesosia, hyaluronihappoa, kollageenia, tyrniöljyä ja ginsegnia ja E- ja A-vitamiinia sisältävä tehovoide madaltaa ryppyjä, uudistaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa antaen miellyttävän ja pehmeän tunteen silmänympärysiholle. Voide aktivoi kollageenisynteesiä tasoittaen jo syntyneitä ryppyjä ja ennaltaehkäisee/hidastaa uusien syntymistä. Kollageeni toimii yhdessä elastiinin kanssa antaen iholle sen napakamman rakenteen, elastisuuden ja hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä. Pumppupulloon pakattuna voiteen tehoaineet säilyttävät tehonsa viimeiseen tippaan asti. Huomaa pullon koko! Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Saat 15 ml:n hinnalla 30 ml!!! Alkoholiton, väriaineeton, ei sovi vegaaneille. Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä* Eläinperäinen kalakollageeni**

Käyttöohje

Käytä aamuin ja illoin. Anna imeytyä hetki ennen meikkaamista. Vielä tehokkaamman vaikutuksen saat lisäämällä voiteen alle Anti-Ageing Eye Contour Seerumia.

Vaikuttavat aineet

 • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho näyttää tasaisemmalta pienten, kuivuudesta johtuvien pintaryppyjen hävitessä. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että se myös nopeuttaa haavojen paranemista, häivyttää vanhoja ja uusia arpia, vähentää juonteita, kiinteyttää roikkuvaa ihoa ja häivyttää aknen tai tapaturman aiheuttamia arpia.
 • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
 • Kookosöljy auttaa säilyttämään ihon sileänä ja terveenä. Se sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Ei aiheuta ihoärsytystä, muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Sopii elvyttämään ihoa naarmuilta, mustelmilta ja punoitukselta edistäen solujen uudistumista. Kookosöljy ehkäisee ihon kuivumista ja hilseilyä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja rappeutumista antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.
 • Ginseng lisää lihastonusta ja antaa iholle energiaa.
 • Ruusunmarja on hyvä A- ja E-vitamiinien lähde ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Siinä on myös runsaasti linoliohappoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja vaikuttaa syvälle ihoon. A-vitamiini puolestaan tunnetaan tehokkaana anti-age vitamiinina sen aikuista ihoa elvyttävien ominaisuuksien ansiosta. A-vitamiini eli Retinoli on yksi tehokkaimmista ryppyjä madaltavista ainesta. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa, silottaa pintaa, estää ikääntymistä ja parantaa ihon joustavuutta.
 • Avokadoöljy sopii aikuiselle ja kuivalle iholle estäen kuivuutta ja kutinaa. Helpottaa myös psoriasiksen ja ihottuman aiheuttamaa kuivuutta ja kutinaa.
 • Tehokkaasti toimiva Hydrolysoitu Kollageeni huolehtii ihon kimmoisuudesta ja notkeudesta.
ANTI-AGEING EYE CONTOUR SERUM WITH HYALURONIC ACID AND COLLAGEN ANTI-AGEING SEERUMI SILMÄNYMPÄRYKSILLE 30 ml

Tehokas sekoitus kollageenia, hyaluronihappoa, tyrniä ja Aloe Veraa auttaa ihoa uudistumaan syvältä. Seerumi ravitsee ja kosteuttaa ihoa saaden sen näyttämään hyvältä ja tuntumaan pehmoiselta. Häivyttää ja tasoittaa syviä ryppyjä. Huomaa pullon koko! Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Saat 15 ml:n hinnalla 30 ml!!! Alkoholiton, väriaineeton

Käyttöohje

Levitä/taputtele seerumia pieni määrä silmänympäryksille aamuin illoin. Käytä sitä yksinään tai silmänympärysvoiteen alla.

Vaikuttavat aineet

 • Hydrolysoitu kollageeni täyttää ja tasoittaa ryppyjä ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho näyttää tasaisemmalta pienten, kuivuudesta johtuvien pintaryppyjen hävitessä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että se myös nopeuttaa haavojen paranemista, häivyttää vanhoja ja uusia arpia, vähentää juonteita, kiinteyttää roikkuvaa ihoa ja häivyttää aknen tai tapaturman aiheuttamia arpia.
 • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
 • Aloe Vera aktivoi verenkiertoa vammautuneella alueella, nopeuttaa solujen uusiutumista ja paranemisprosessia. Se suojaa UV-säteiltä ja sopii herkkäihoisille. Aloe veraa käytetään haavojen parantamiseen ja ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Se sopii kuivalle ja herkälle iholle kosteuttavana ja rauhoittavana ainesosana. Epäpuhtaalla iholla Aloe puolestaan kontrolloi ihon talineritystä ja vähentää epäpuhtauksien syntymistä.
 • Salix alba eli valkosalava tekee suorastaan ihmeitä rypyille ja ruusufinni-iholle sen luontaisesti sisältämän salisyylihapon ansiosta. Salisyylihappo poistaa vanhat ja kuolleet ihosolut ja aktivoi uusien terveiden ihosolujen muodostumista. Sillä on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka lievittävät turvotusta ja ihon herkkyyttä. Valkosalava voi myös tasoittaa iän aiheuttamaa epätasaista ihonväriä.

Eläinperäinen kalakollageeni**

SMOOTHING EYE CONTOUR CREAM TYRNI-SILMÄNYMPÄRYSVOIDE, 30 ml

Silmänympärysvoide herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Bioaktiivisia ainesosia ja hyaluronihappoa sisältävä voide ravitsee ja kosteuttaa ja antaa miellyttävän ja pehmeän tunteen silmänympärysiholle. Vähentää ryppyjä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä aktivoimalla kollageenisynteesiä. Imeytyy nopeasti ja sopii myös erittäin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Voide sisältää kollageenia, tyrniä, Aloe Veraa, kookosöljyä ja kamomillauutetta. Huomaa pullon koko! Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Saat 15 ml:n hinnalla 30 ml!!! Alkoholiton, väriaineeton, ei sovi vegaaneille. Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä*, Eläinperäinen kalakollageeni**

Käyttöohje

Aamuin illoin. Taputtele nuppineulanpään kokoinen määrä silmänympärysiholle.

Vaikuttavat aineet

 • Kookosöljy auttaa säilyttämään ihon sileänä ja terveenä. Se sopii erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Ei aiheuta ihoärsytystä, muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Sopii elvyttämään ihoa naarmuilta, mustelmilta ja punoitukselta edistäen solujen uudistumista. Kookosöljy ehkäisee ihon kuivumista ja hilseilyä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja rappeutumista antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.
 • Kamomillauute rauhoittaa ihoa.
 • E-vitamiini kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja säilyttää ihon nuorekkaana.
 • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten akne ja rosace, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
 • Hydrolysoitu kollageeni täyttää ja tasoittaa ryppyjä ja ylläpitää ihon kimmoisuutta.
ANTI-AGEING EYE GEL PATCH WITH HYALURONIC ACID AND COLLAGEN UUDISTAVA GEELINAAMIO SILMIEN YMPÄRYKSILLE HYALURONIHAPOLLA JA KOLLAGEENILLA

Innovatiivinen Anti-Age silmänympärysnaamio nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa ja poistaa silmänalusturvotuksen. Aktiivinen kollageeni vähentää näkyviä ryppyjä (jopa 78 %), kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä (jopa 77 %), vähentää tummuutta ja turvotusta silmien alta (jopa 67 %) ja poistaa väsymyksen ja stressin merkkejä (jopa 85 %).Vaikutus on nähtävissä jo ensimmäisen käytön jälkeen. Todella tehokas ja kehuttu pikakaunistaja silmänympärysiholle.

TÄSTÄ TUOTTEESTA TULI HETI ASIAKKAIDEMME SUOSIKKI – KOKEILE JA TOTEA ITSE!

Toimii hyvin pikakaunistajana ennen juhlia tai juhlien jälkien häivytykseen. Nappaa geelilaput silmien alle aina tarpeen mukaan tai ota ne säännölliseen käyttöön hidastamaan herkän silmänympärysihon vanhenemisen merkkejä. Alkoholiton, väriaineeton. Ei sovi vegaaneille. Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä*, Eläinperäinen kalakollageeni**

Ingredients: Aqua, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic acid, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Panthenol, Hippophae rhamnoides extract, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, parfum.

Käyttöohje

Avaa pakkaus ja aseta geelinaamiolaput välittömästi avaamisen jälkeen puhtaalle ja kuivalle iholle silmien alle. Poista naamio 20–30 minuutin jälkeen ja hiero ylimääräinen tuote silmien alla olevaan ihoon tai pyyhi se pois. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa parhaan tuloksen saamiseksi. Kertakäyttöinen. Tehohoito: käytä naamiota 2 krt/vko 2-4 viikon ajan ja sen jälkeen ylläpitohoitona kerran viikossa. Turvotus: Naamion turvotusta laskeva ja ihoa napakoittava vaikutus tehostuu jos laitat jääkaappikylmät geelilaput silmänalusille.

Ingredients/(CTFA):

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.