Kosteusvoiteet

NATURAL ANTI-AGEING NIGHT CREAM WITH HYALURONIC ACID & GINSENG NATURAL ANTI-AGE HYALURONIHAPPO-GINSENG YÖVOIDE, 50 ml

Kosteuttaa, ravitsee, suojaa ja tekee ihon nuorekkaaksi, palauttaen iholle elinvoiman ja hidastaen ikääntymisen vaikutuksia. Sisältää hyaluronihappoa, ginsengia ja ruusunmarjauutetta. Pumppupulloon pakattuna voiteen tehoaineet säilyttävät tehonsa viimeiseen tippaan asti. Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille (Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä)*

Käyttöohje

Levitä iholle pieni määrä voidetta hellävaraisesti hieroen. Anna imeytyä. Pintakuivalle ja kuivalle iholle suosittelemme käyttämään voiteen alla Bio2You Omega 3-6 – Seerumia varsinkin talvella. Muina vuodenaikoina kaikille ihotyypeille suosittelemme käyttämään Anti-Ageing Face Seerumia antamaan lisätehoa ihon ikääntymisen merkkien häivyttämisessä ja ennaltaehkäisemisessä.

Vaikuttavat aineet

 • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho näyttää tasaisemmalta pienten, kuivuudesta johtuvien pintaryppyjen hävitessä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että se myös nopeuttaa haavojen paranemista, häivyttää vanhoja ja uusia arpia, vähentää juonteita, kiinteyttää roikkuvaa ihoa ja häivyttää aknen tai tapaturman aiheuttamia arpia.
 • E-vitamiini kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja säilyttää ihon nuorekkaana.
 • Aloe Veraa käytetään haavojen parantamiseen ja ihon nuorekkuuden säilyttämiseen.
 • Sheavoi antaa iholle pitkäkestoisen, miellyttävän pehmeän tunteen ja kiinteyttää ihoa. Kosteuttaen tehokkaasti Sheavoi auttaa pehmentämään ja ravitsemaan kuivaa ihoa.
 • Ginseng kiinteyttää kasvojen lihaksia ja antaa elinvoimaa.
 • Ruusunmarja on hyvä A ja E -vitamiinien lähde ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Siinä on myös runsaasti linolihappoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja vaikuttaa syvälle ihoon. A-vitamiini kosteuttaa ja pehmentää ihoa, silottaa pintaa, estää ikääntymistä ja parantaa ihon joustavuutta.
 • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
ANTI-AGEING DAY CREAM WITH HYALURONIC ACID & COLLAGEN NATURAL ANTI-AGE HYALURONIHAPPO-KOLLAGEENI PÄIVÄVOIDE, 50 ml

Pitkävaikutteinen. Kosteuttaa, ravitsee, suojaa ja tekee ihon nuorekkaaksi, lisää ihon kimmoisuutta ja stimuloi kollageenintuotantoa, palauttaa iholle elinvoiman ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Pumppupulloon pakattuna voiteen tehoaineet säilyttävät tehonsa viimeiseen tippaan asti. Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä* Eläinperäinen kalakollageeni**

Käyttöohje

Levitä iholle pieni määrä voidetta hellävaraisesti hieroen. Anna imeytyä ennen meikkivoiteen levittämistä. Kuivalle iholle ja parempien tulosten saamiseksi suosittelemme käyttämään voiteen alla Bio2You Omega 3-6 –Seerumia varsinkin talvella. Muina vuodenaikoina voiteen alle voi laittaa kaikille ihotyypeille Anti-Age Face Seerumia kosteuttamaan ja korjaamaan ihon rakennetta.

Vaikuttavat aineet

 • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jolloin iho näyttää tasaisemmalta pienten, kuivuudesta johtuvien pintaryppyjen hävitessä. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että se myös nopeuttaa haavojen paranemista, häivyttää vanhoja ja uusia arpia, vähentää juonteita, kiinteyttää roikkuvaa ihoa ja häivyttää aknen tai tapaturman aiheuttamia arpia.
 • Tehokkaasti toimiva Hydrolysoitu Kollageeni täyttää ja tasoittaa ryppyjä ja ylläpitää ihon kimmoisuutta ja ehkäisee ikääntymistä.
 • Pantenoli provitamiini B5 tehostaa ihon kosteudensäilytyskykyä sekä rauhoittaa ihoa ja ehkäisee ihoärsytystä. Sitä käytetään auringonpolttamien, lievien palovammojen ja ihovaurioiden hoitoon. Se kosteuttaa, vähentää kutinaa ja ihon tulehdusta, nopeuttaa ja tehostaa ihon pintahaavojen paranemista.
 • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
 • Avokadoöljy on ihanteellinen hoitoöljy kuivalle, kosteusköyhälle tai kypsälle iholle; se lievittää kuivuutta ja psoriasiksen tai ihottuman aiheuttamaa kutinaa.
 • Ruusunmarja on hyvä A- ja E-vitamiinien lähde ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Siinä on myös runsaasti linoliohappoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja vaikuttaa syvälle ihoon. A-vitamiini puolestaan tunnetaan tehokkaana anti-age vitamiinina sen aikuista ihoa elvyttävien ominaisuuksien ansiosta. A-vitamiini eli Retinoli on yksi tehokkaimmista ryppyjä madaltavista ainesta. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa, silottaa pintaa, estää ikääntymistä ja parantaa ihon joustavuutta.
 • Kaneli parantaa ihon pintaverenkiertoa ja ravitsee sitä samalla kosteuttaen kuivaa ihoa. Sisältämiensä antioksidanttien ansiosta nuorentaa ihoa tehokkaasti.
ANTI-AGEING DAY & NIGHT SEABUCKTHORN CREAM 24H ANTI-AGEING 24 H TYRNIVOIDE, SISÄLTÄÄ HUALYRONIHAPPOA, 50 ml

Tyrniä ja hyaluronihappoa sisältävä 24 tunnin Anti-Ageing voide edistää kollageenin syntymistä sekä takaa pitkään kestävän kosteutuksen samalla raviten ja uudistaen iän vaurioittamaa ihoa. Tyrnivoide tasoittelee ryppyjä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Se saa aikaan kiinteämmän ja hyvinvoivan ihon, lisää ihon elastisuutta ja häivyttää iholta stressin ja väsymyksen merkit.Ihotautilääkäreiden testaama. Alkoholiton, väriaineeton. Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä*, Eläinperäinen kalakollageeni**

Käyttöohje

Aamuin illoin puhtaalle iholle. Lisätehoa voiteelle saat laittamalla alle Anti-Ageing Face Serumin. Kuivaihoiselle suosittelemme ravitsevaa Omega 3-6 seerumia.

Vaikuttavat aineet

 • Hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa häivyttäen pieniä kuivuudesta johtuvia pintaryppyjä. Tehokkaasti toimiva Hydrolysoitu Kollageeni täyttää ja tasoittaa ryppyjä ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Peptidit vahvistavat veltostunutta ihoa. Peptitidit toimivat välittäjäaineina antaen signaaleja, jonka pohjalta ihon tukirakenteen solut ryhtyvät uudistumaan. Peptitidit vaikuttavat esimerkiksi ihon oman kollageenin ja hyaluronihapon muodostumiseen.
 • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten akne ja rosace, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.