Silmänympärystuotteet

NATURAL EYE CONTOUR SEABUCKTHORN CREAM NATURAL TYRNISILMÄNYMPÄRYSVOIDE, 30 ml

Bioaktiivisia ainesosia ja hyaluronihappoa sisältävä voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä antaa miellyttävän ja pehmeän tunteen silmänympärysiholle. Voide sisältää tyrniä, Aloe Veraa, kookosöljyä ja kamomillauutetta. Huomaa pullon koko! Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Saat 15 ml:n hinnalla 30 ml!!! Alkoholiton, väriaineeton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii vegaaneille.

Käyttöohje

Käytä aamuin illoin nuppineulan pään kokoinen määrä silmänympäryksille.

Vaikuttavat aineet

  • Kamomillauute rauhoittaa ihoa.
  • E-vitamiini kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja säilyttää ihon nuorekkaana.
  • Tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa ja suojaa ikääntymisen vaikutuksilta. Ihanteellinen hoitoöljy ihon elvyttämiseen, kosteutukseen, aurinkosuojavoiteisiin.
SMOOTHING EYE CONTOUR CREAM TYRNI-SILMÄNYMPÄRYSVOIDE, 30 ml

Silmänympärysvoide herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Bioaktiivisia ainesosia ja hyaluronihappoa sisältävä voide ravitsee ja kosteuttaa ja antaa miellyttävän ja pehmeän tunteen silmänympärysiholle. Vähentää ryppyjä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä aktivoimalla kollageenisynteesiä. Imeytyy nopeasti ja sopii myös erittäin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Huomaa pullon koko! Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan! Saat 15 ml:n hinnalla 30 ml!!! Alkoholiton, väriaineeton, ei sovi vegaaneille. Hypoallergeeninen, mieto tuoksu ei sisällä eteerisiä öljyjä*, Eläinperäinen kalakollageeni**

Käyttöohje

Aamuin illoin. Taputtele nuppineulanpään kokoinen määrä silmänympärysiholle.

Vaikuttavat aineet

  • Kookosöljy auttaa säilyttämään ihon sileänä ja terveenä. Se sopii erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Ei aiheuta ihoärsytystä, muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Sopii elvyttämään ihoa naarmuilta, mustelmilta ja punoitukselta edistäen solujen uudistumista. Kookosöljy ehkäisee ihon kuivumista ja hilseilyä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja rappeutumista antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.
  • Kamomillauute rauhoittaa ihoa.
  • E-vitamiini kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja säilyttää ihon nuorekkaana.
  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten akne ja rosace, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
  • Hydrolysoitu kollageeni täyttää ja tasoittaa ryppyjä ja ylläpitää ihon kimmoisuutta.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.