Puhdistustuotteet

SEABUCKTHORN FACIAL CLEANSER KASVOJENPUHDISTUSEMULSIO, 75 ml

Kasvojenpuhdistusemulsio kaikille ihotyypeille. Puhdistaa iholta epäpuhtaudet, kosmetiikan ja kuolleet ihosolut helpottaen uusien ihosolujen muodostumista. Emulsiolla on miellyttävä, viilentävä vaikutus ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Sopii myös rasvaisen ihon pudistamiseen ja tasapainottamiseen. Ravitsee ja antaa iholle pitkäkestoisen, miellyttävän tunteen tehden ihosta pehmeän ja joustavan. Sopii myös silmämeikin puhdistamiseen

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille.

Erittäin riittoisa: tätäpuhdistusemulsiota käytetään vain n. ¼-osa normaalista puhdistusemulsion määrästä.

Käyttöohje

Levitä ja emulgoi pyörittävin liikkein kostealle iholle n. 2 herneen kokoinen määrä puhdistusainetta epäpuhtauksien ja meikin poistamiseksi. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä tai pyyhi ensin kasvopaperilla ja viimeistele kasvovedellä.

Vaikuttavat aineet

  • Aloe Vera aktivoi verenkiertoa vammautuneella alueella, nopeuttaa solujen uusiutumista ja paranemisprosessia. Se suojaa UV-säteiltä ja sopii herkkäihoisille. Aloe veraa käytetään haavojen parantamiseen ja ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Se sopii kuivalle ja herkälle iholle kosteuttavana ja rauhoittavana ainesosana. Epäpuhtaalla iholla Aloe puolestaan kontrolloi ihon talineritystä ja vähentää epäpuhtauksien syntymistä.
  • Kookosöljy auttaa säilyttämään ihon sileänä ja terveenä. Se sopii erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Ei aiheuta ihoärsytystä, muodostaa iholle suojaavan kerroksen. Sopii elvyttämään ihoa naarmuilta, mustelmilta ja punoitukselta edistäen solujen uudistumista. Kookosöljy ehkäisee ihon kuivumista ja hilseilyä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja rappeutumista antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.
  • Kamomillauute rauhoittaa ihoa.
  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
MICELLAR WATER WITH PANTHENOL MISELLIVESI, 100 ml

Hellävarainen kasvojenpuhdistusvesi kaikille ihotyypeille. Sopii jokapäiväiseen käyttöön. Myös silmämeikinpoistoon, jopa herkille silmille. Sisältää rauhoittavaa vihreän teen kukkaisvettä, pantenolia sekä tyrniuutetta. Suihkepulloon pakattuna misellivesi on todella riittoisa käyttää. 

Poistaa meikin ja lian hellävaraisesti tasapainottaen ja kosteuttaen herkkää ihoa.

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita.

Käyttöohje

Misellivesi on erittäin monikäyttöinen. Voit käyttää sitä esim. aamulla poistamaan yön aikana ihon pinnalle nousseet epäpuhtaudet nopeasti ja helposti ilman vesipesua. Sopii erittäin hyvin varsinkin kuivalle iholle puhdistukseksi talviaikana. Illalla voit poistaa meikit. Kostuta vanulappu, suihkuta siihenMisellivettäja pyyhi meikit pois. Voit käyttää myös silmämeikinpuhdistusaineena.

Vaikuttavat aineet

  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
  • Pantenoli (Provitamiini B5) tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä. Sitä käytetään auringonpolttamien, lievien palovammojen ja ihovaurioiden hoitoon. Se kosteuttaa, ehkäisee kutinaa ja ihon tulehduksia sekä nopeuttaa ja tehostaa ihon pintahaavojen paranemista.
  • Vihreä tee on todella loistava superaine. Se suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta haittavaikutuksilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita. Vihreä tee tuhoaa ihoa vaurioittavia vapaita radikaaleja 200 kertaa tehokkaammin kuin E-vitamiini. Vapaat radikaalit vaurioittavat terveitä ihosoluja, joten niiden tuhoaminen vähentää juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.