Naamiot

NATURAL RADIANT FACE MASK WITH SEABUCKTHORN AND HYALURONIC ACID, HEHKUNAAMIO TYRNILLÄ JA HYALURONIHAPOLLA, 75 ml

Hehkunaamio on yksi sarjan rakastetuimmista tuotteista. Naamio poistaa kuolleita ihosoluja, kosteuttaa tehokkaasti tehden ihosta sileän, tasaisen ja hehkeän. Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille

Käyttöohje

Levitä ohut naamiokerros puhtaalle iholle (ei silmän- eikä huultenympärysalueelle), anna vaikuttaa 15–20 min. Poista sen jälkeen kostealla sienellä sekä huuhtele vedellä. Vaikuttavat aineet

Vaikuttavat aineet

  • Valkoinen savi antaa iholle tärkeitä mineraaleja ja puhdistaa ihoa imemällä itseensä epäpuhtauksia sekä kuorii hellävaraisesti ihon pinnalta kuolleita ihosoluja. Valkoinen savi sopii jopa kaikkein herkimmälle ja kuivalle iholle, koska se ei ime ihon omia öljyjä vaan puhdistaa ja ravitsee ihoa.
  • Siankärsämöuute tasapainottaa ihon toimintoja. Toisaalla se kykenee tasapainottamaan akneen taipuvaista ja rasvoittuvaa ihoa ja toisaalla se rauhoittaa kutiavaa ja kuivaa ihoa vähentäen ihon hilseilyä sekä ihoärsytystä sekä parantaa vaurioitunutta ihoa ja aktivoi uusien ihosolujen muodostumista. Sitä on käytetty monissa kulttuureissa parantamaan haavoja ja hiertymiä.
  • Pantenoli (Provitamiini B5) tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä. Sitä käytetään auringonpolttamien, lievien palovammojen ja ihovaurioiden hoitoon. Se kosteuttaa, ehkäisee kutinaa ja ihon tulehduksia sekä nopeuttaa ja tehostaa ihon pintahaavojen paranemista.
  • Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ihoa, tekee siitä pehmeämmän ja ihosta tulee säteilevä. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hyaluronihappo parantaa haavoja sekä vähentää vanhojen ja uusien akne- tai muiden arpien näkyvyyttä.
  • Tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa ihoa auringon haitalliselta vaikutukselta.
DETOX PURIFYING FACE MASK WITH ACTIVATED CHARCOAL, PUHDISTAVA AKTIIVIHIILINAAMIO SEKA- JA RASVOITTUVALLE IHOLLE, 75 ml

Naamio syväpuhdistaa ihon, supistaa ihohuokosia sekä eliminoi aknea aiheuttavia bakteereja, tasapainottaa talineritystä ja imee myrkkyjä saaden ihon näyttämään puhtaammalta ja hehkeämmältä. Talinerityksen tasapainotus ja bakteerien eliminointi vähentää mustapäiden ja finnien ja muodostumista. Savi antaa iholle tärkeitä mineraaleja ja puhdistaa ihoa imemällä itseensä epäpuhtauksia sekä kuorii hellävaraisesti ihon pinnalta kuolleita ihosoluja.

Valkoinen savi sopii jopa kaikkein herkimmälle ja kuivalle iholle, koska se ei ime ihon omia öljyjä vaan puhdistaa ja ravitsee ihoa. Aktiivihiilijauhe toimii kuin magneetti. Sillä on uskomaton kyky imeä ulkoisia ainesosia itseensä satoja kertoja omaan painoonsa nähden. Huokoisen pinnan sähkölataus on negatiivinen, jolloin se vetää puoleensa positiivisesti latautuneita myrkkyjä ja epäpuhtauksia.

Hiili imee rasvaa ja likaa, mutta myös kapseloi ne sisäänsä, jolloin ne voi hoidella lavuaariin. Aktiivihiilellä on myös antibakteerisia ja antimykoottisia eli sienten kasvua hidastavia tai tappavia vaikutuksia. Juuri siksi se onkin loistava tehokeino epäpuhtaan akneihon hoitoon. Rasvoittuva iho hyötyy hiilen tasapainottavasta vaikutuksesta. Säännöllisesti käytettynä naamio imee ylimääräistä talia ja hillitsee ihon kiiltelyä.

Käyttöohje

Levitä ohut kerros, anna vaikuttaa 15 min. ja huuhdo haalealla vedellä tai poista Konjac-sienen avulla.

Vinkki 1: Hiiltä sisältävät naamiot ja kasvojen puhdistusaineet tavoittavat ihohuokosen pohjan. Höyrytä iho, jotta ihohuokoset avautuvat ja levitä sen jälkeen naamio. Hiili saa ihon näyttämään heti kirkkaammalta. Hienojakoinen hiili myös kuorii ihoa kevyesti, kun taas sen tulehduksia torjuvat ominaisuudet rauhoittavat ihoa.

Vinkki 2: Tehosta vaikutusta pesemällä kasvosi päivittäin SkinMood Magical Bamboo Charcoal Konjac Spongella.

NUTRIVE FACE MASK FOR SENSITIVE SKIN WITH DRAGONS TREE RESIN, HERKÄN IHON RAVITSEVA JA RAUHOITTAVA KASVONAAMIO, 75 ml

Ravitseva kasvonaamio sisältää hartsia, jota kutsutaan ”Lohikäärmepuun vereksi”. Hartsi on fytokemikaalien varasto, johon puu on keskittänyt proantosyanidiinit (antioksidantit), yksinkertaiset fenolit, diterpeenit, fytosterolit sekä biologisesti aktiiviset alkaloidit ja ligniinit. Tutkijat ovat löytäneet tästä tehoaineesta lukuisia biologisesti aktiivisia ominaisuuksia, joista yksi on haavan paranemiskyvyn tehostuminen antiviraalisen sekä anti-inflammatorisen ja antibakteerisen vaikutuksen ansiosta.

Naamio hoitaa herkkää ongelmaihoa, kosteuttaa, rauhoittaa punotusta ja palauttaa hyvänolontunteen iholle. Naamio sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidanttisia fenoleja ja anti-inflammatorisia yhdisteitä, jotka vähentävät punoitusta ja turvotusta sekä nopeuttavat haavojen paranemista. Pantenoli (Provitamiini B5) tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä. Sitä käytetään auringonpolttamien, lievien palovammojen ja ihovaurioiden hoitoon. Se kosteuttaa, ehkäisee kutinaa ja ihon tulehduksia sekä nopeuttaa ja tehostaa ihon pintahaavojen paranemista. Suositellaan talvella kaikille, joiden iho kiristää ja kuivaa.

Naamio on suoranainen SOS-naamio kuivalle iholle. Toimii hyvin myös epäpuhtaalla iholla (akne, finnit, ruusufinni), sekä punoittavalla tai couperoottisella iholla. Rauhoittaa myös herkästi reagoivaa ihoa. Tämä on naamio, jota maahantuoja suosittelee suurella sydämellä sen mahtavien vaikutusten ansiosta.

Käyttöohje

Levitä puhtaalle iholle. Anna vaikutta 15 ja pyyhi paperilla imeytymätön naamio pois tai hiero se ihoon. Älä huuhdo pois, vaan anna naamion vaikuttaa yön yli iholla, jolloin sen vaikutus tehostuu. Lisää päälle vielä yöksi kosteusvoidetta. Akuutissa tilanteessa, käytä naamiota ainakin kolmena iltana peräkkäin ja jatkossa 1-2 krt/vko tai tarpeen mukaan useammin. Ota naamio käyttöön jo alkutalvesta ennaltaehkäisemään ihon kuivuminen sekä happovaipan vaurioituminen. Iho kiittää!

Edit

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.