Kuorinnat

SEABUCKTHORN FACE SCURB TYRNI-KASVOJEN KUORINTAVOIDE, 75 ml

Tyrni kuorintavoide kaikille ihotyypeille. Kasvojen herkkä iho on alttiina monille rasituksille; sen vuoksi se vaatii erityistä huolenpitoa. Hellävarainen koostumus sisältää kasviperäisiä raaka-aineita, vitamiineja ja mantelirakeita.

Kuorintavoide puhdistaa tehokkaasti ihon pinnalta epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut, jättäen ihon nuorekkaamman ja terveemmän näköiseksi – täydellisen tasapainoiseksi, sileäksi ja puhdistuneeksi, pehmeäksi ja säteileväksi. Kuorintavoiteen säännöllinen käyttö pitää ihon sileänä ja kuulaana.

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille.

Käyttöohje

Levitä puhdistetulle, kostealle iholle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein (pyörivä liike suuntautuu ylöspäin); kiinnitä erityisesti huomiota nenänsivuihin ja pieniin juonteisiin tai kuiviin laikkuihin. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Vältä aineen joutumista silmiin. 1-2 krt/vko vuodenajan ja ihotyypin mukaan.

Vaikuttavat aineet

  • E-vitamiini kosteuttaa ja elvyttää ihoa ja säilyttää ihon nuorekkaana.
  • Mantelirakeet kuorivat ja uudistavat ihon pintakerroksia.
  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta. 

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.