Kasvovedet

FACE TONER WITH SAGE AND SEABUCKTHORN, KASVOVESISUIHKE, 100 ml

Kasvovesisuihke kaikille ihotyypeille. Erittäin riittoisa, näppärästi suihkepulloon pakattu kasvovesi rauhoittaa, virkistää ja puhdistaa ihoa sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Se ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntymistä, hillitsee liiallista talineritystä, estää ja hillitsee tulehduksia sekä suojaa ihoa kuivumiselta.

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille

Käyttöohje

Suihkuta kasvovesi huolellisesti puhdistetulle iholle tai kostuta vanulappu vedellä, suihkuta siihen kasvovettä ja pyyhi kasvot ja kaula kauttaaltaan vanulapulla.

Vaikuttavat aineet

  • Salviauutteella on antibakteerinen, tulehdusta hillitsevä ja antiseptinen vaikutus. Se supistaa ihohuokosia ja aktivoi pintaverenkiertoa. Salvian sisältämät antioksidantit vähentävät ikääntymisen merkkejä ja antavat luonnollisen suojan ihovaurioita ja ihon ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja vastaan. Salvia sisältää kalsiumia ja A-vitamiinia, joita iho tarvitsee vapaiden radikaalien vastustamiseen sekä päivittäiseen solujen uudistumisprosessiin.
  • Kamomillauute rauhoittaa ihoa.
  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
  • Siankärsämöuute tasapainottaa ihon toimintoja. Toisaalla se kykenee tasapainottamaan akneen taipuvaista ja rasvoittuvaa ihoa ja toisaalla se rauhoittaa kutiavaa ja kuivaa ihoa vähentäen ihon hilseilyä sekä ihoärsytystä sekä parantaa vaurioitunutta ihoa ja aktivoi uusien ihosolujen muodostumista. Sitä on käytetty monissa kulttuureissa parantamaan haavoja ja hiertymiä.
FACE MIST MANUKA, KASVOVESISUIHKE, 100 ml

Kasvovesisuihke herkälle iholle. Vihreän teen kukkavettä ja tyrniuutetta sisältävä suihke raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii erinomaisesti herkälle iholle.

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille

Käyttöohje

Kasvovetenä: Kostuta vanulappu, suihkuta kasvovettä vanuun ja pyyhi kasvot ja kaula puhtaaksi. Voit kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa suihkauttamalla kasvovettä päivän aikana kasvoille.

Rauhoittavana ja kosteuttavana ja virkistävänä suihkeena: Suihkuta Facemistiä kasvoille 12–15 cm etäisyydeltä. Anna imeytyä n. minuutin verran. Jos ihon pinnalla on sen jälkeen kosteutta, painele se paperilla pois.

Vaikuttavat aineet

  • Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
  • Vihreä tee on loistava superaine. Se suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta haittavaikutuksilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita. Vihreä tee tuhoaa ihoa vaurioittavia vapaita radikaaleja 200 kertaa tehokkaammin kuin E-vitamiini. Vapaat radikaalit vaurioittavat terveitä ihosoluja, joten niiden tuhoaminen ennalta ehkäisee juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.