Naamiot

NATURAL HAIR MASK WITH HAIRDENSYL COMPLEX AND RED ONION

Natural Hiusnaamio sisältää patentoidun Hairdensyl Complex-tehoaineyhdistelmän ja punasipulia. Se vahvistaa ohuita, elottomia ja hauraita hiuksia sekä vähentää hiustenlähtöä, edistää hiusten kasvua ja korjaa niiden rakennetta, lisää volyymia ja estää ennenaikaista vanhenemista. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-3 min. Huuhdo. Ei sisällä alkoholia, parabeeneja, SLS:ää, sulfaatteja.

NATURAL HAIR MASK WITH COLLAGEN AND HYALURONIC ACID KOLLAGEENIA JA HYALURONIHAPPOA SISÄLTÄVÄ HIUSNAAMIO

Natural Hiusnaamio sisältää kollageenia ja hyaluronihappoa. Se syväravitsee, kosteuttaa ja korjaa vaurioitunutta hiusta palauttaen sen kauneuden ja kiillon. Sopii erityisesti kuiville, heikoille, hauraille ja ohuille hiuksille. Myös vaalennetuille hiuksille. Pitää raidat kirkkaina ja ehkäisee kellastumista. Ei latista hiusta! Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-3 min. Huuhdo. Ei sisällä alkoholia, parabeeneja, SLS:ää, sulfaatteja.

NATURAL HAIR MASK WITH SILK PROTEINS AND AMINO ACIDS

SILKKIPROTEIINEJA JA AMINOHAPPOJA SISÄLTÄVÄ NATURAL HIUSNAAMIO 200 ML Silkkiproteiinia ja aminohappoja sisältävä Natural Hiusnaamio ravitsee hiusta ja lisää elastisuutta. Hiukset tuntuvat puhtailta, ne kiiltävät, ovat superpehmoiset ja miedosti tuoksuvat. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-3 min. Huuhdo. Ei sisällä alkoholia, parabeeneja, SLS:ää, sulfaatteja.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.