Superkosteuttava yönaamio

NUTRIVE FACE MASK FOR SENSITIVE SKIN WITH DRAGONS TREE RESIN, HERKÄN IHON RAVITSEVA JA RAUHOITTAVA KASVONAAMIO, 75 ml

Ravitseva kasvonaamio sisältää hartsia, jota kutsutaan ”Lohikäärmepuun vereksi”. Hartsi on fytokemikaalien varasto, johon puu on keskittänyt proantosyanidiinit (antioksidantit), yksinkertaiset fenolit, diterpeenit, fytosterolit sekä biologisesti aktiiviset alkaloidit ja ligniinit. Tutkijat ovat löytäneet tästä tehoaineesta lukuisia biologisesti aktiivisia ominaisuuksia, joista yksi on haavan paranemiskyvyn tehostuminen antiviraalisen sekä anti-inflammatorisen ja antibakteerisen vaikutuksen ansiosta.

Naamio hoitaa herkkää ongelmaihoa, kosteuttaa, rauhoittaa punotusta ja palauttaa hyvänolontunteen iholle. Naamio sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidanttisia fenoleja ja anti-inflammatorisia yhdisteitä, jotka vähentävät punoitusta ja turvotusta sekä nopeuttavat haavojen paranemista. Pantenoli (Provitamiini B5) tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä. Sitä käytetään auringonpolttamien, lievien palovammojen ja ihovaurioiden hoitoon. Se kosteuttaa, ehkäisee kutinaa ja ihon tulehduksia sekä nopeuttaa ja tehostaa ihon pintahaavojen paranemista. Suositellaan talvella kaikille, joiden iho kiristää ja kuivaa.

Naamio on suoranainen SOS-naamio kuivalle iholle. Toimii hyvin myös epäpuhtaalla iholla (akne, finnit, ruusufinni), sekä punoittavalla tai couperoottisella iholla. Rauhoittaa myös herkästi reagoivaa ihoa. Tämä on naamio, jota maahantuoja suosittelee suurella sydämellä sen mahtavien vaikutusten ansiosta.

Käyttöohje

Levitä puhtaalle iholle. Anna vaikutta 15 ja pyyhi paperilla imeytymätön naamio pois tai hiero se ihoon. Älä huuhdo pois, vaan anna naamion vaikuttaa yön yli iholla, jolloin sen vaikutus tehostuu. Lisää päälle vielä yöksi kosteusvoidetta. Akuutissa tilanteessa, käytä naamiota ainakin kolmena iltana peräkkäin ja jatkossa 1-2 krt/vko tai tarpeen mukaan useammin. Ota naamio käyttöön jo alkutalvesta ennaltaehkäisemään ihon kuivuminen sekä happovaipan vaurioituminen. Iho kiittää!

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.