Pudistava aktiivihiilinaamio

PUHDISTAVA AKTIIVIHIILINAAMIO SEKA- JA RASVOITTUVALLE IHOLLE, 75 ML TUUBI
Detox Purifying Face Mask With Activated Charcoal

Naamio syväpuhdistaa ihon, supistaa ihohuokosia sekä eliminoi aknea aiheuttavia bakteereja, tasapainottaa talineritystä ja imee myrkkyjä saaden ihon näyttämään puhtaammalta ja hehkeämmältä.Lue lisää

Talinerityksen tasapainotus ja bakteerien eliminointi vähentää mustapäiden ja finnien ja muodostumista.

Savi antaa iholle tärkeitä mineraaleja ja puhdistaa ihoa imemällä itseensä epäpuhtauksia sekä kuorii hellävaraisesti ihon pinnalta kuolleita ihosoluja. Valkoinen savi sopii jopa kaikkein herkimmälle ja kuivalle iholle, koska se ei ime ihon omia öljyjä vaan puhdistaa ja ravitsee ihoa.
Aktiivihiilijauhe toimii kuin magneetti. Sillä on uskomaton kyky imeä ulkoisia ainesosia itseensä satoja kertoja omaan painoonsa nähden. Huokoisen pinnan sähkölataus on negatiivinen, jolloin se vetää puoleensa positiivisesti latautuneita myrkkyjä ja epäpuhtauksia. Hiili imee rasvaa ja likaa, mutta myös kapseloi ne sisäänsä, jolloin ne voi hoidella lavuaariin.
Aktiivihiilellä on myös antibakteerisia ja antimykoottisia eli sienten kasvua hidastavia tai tappavia vaikutuksia. Juuri siksi se onkin loistava tehokeino epäpuhtaan akneihon hoitoon. Rasvoittuva iho hyötyy hiilen tasapainottavasta vaikutuksesta. Säännöllisesti käytettynä naamio imee ylimääräistä talia ja hillitsee ihon kiiltelyä.
Käyttöohje: Levitä ohut kerros, anna vaikuttaa 15 min. ja huuhdo haalealla vedellä tai poista Konjac-sienen avulla.

Vinkki 1: Hiiltä sisältävät naamiot ja kasvojen puhdistusaineet tavoittavat ihohuokosen pohjan. Höyrytä iho, jotta ihohuokoset avautuvat ja levitä sen jälkeen naamio. Hiili saa ihon näyttämään heti kirkkaammalta. Hienojakoinen hiili myös kuorii ihoa kevyesti, kun taas sen tulehduksia torjuvat ominaisuudet rauhoittavat ihoa.

Vinkki 2: Tehosta vaikutusta pesemällä kasvosi päivittäin SkinMood Magical Bamboo Charcoal Konjac Spongella.

Comments are closed.