Bio2You Natural whitening toothpaste- valkaisevaa hiilivoimaa

NATURAL WHITENING TOOTHPASTE WITH AVTIVATED CHARCOAL, NATRUE- SERTIFIOITU VALKAISEVA HAMMASTAHNA, 100 ml

Fluoriton, luonnollisesti valkaisevaa aktiivihiiltä, minttuöljyä, Aloe Veraa sekä tyrniä sisältävä hammastahna puhdistaa hampaat hellästi. Aktiivihiili poistaa värjäytymät hampaista luonnollisesti imemällä itseensä likaa ja hampaan pinnalla olevia värjäytymiä.

Hiili ei valkaise hammasluuta vaan poistaa vain hampaan pinnan epäpuhtaudet, kuten kahvin, tupakan ja punaviinin aiheuttamat värjäytymät.

Ksylitoli estää hampaiden reikiintymistä ehkäisemällä reikiä aiheuttavien bakteerien, kuten mutans-streptokokkien kasvua ja toimintaa. Ksylitoli vähentää myös bakteeriplakin määrää ja plakin tarttumista hampaan pintaan. Silloin plakki on helpompi poistaa.

Bioaktiiviset ainesosat rauhoittavat ja suojaavat ikeniä ja pitävät hampaat luonnollisen valkoisina. Antibakteerisen vaikutuksen ansiosta hengitys pysyy pitkään raikkaana.

Tahnan muodossa aktiivihiiltä on ehkä miellyttävämpi käyttää kuin jauheena. Se ei pölise eikä värjää lavuaaria mustaksi. Bio2youn hammastahna on kehitetty siten, että aktiivihiiltä ei tartu hampaan pintaa pieniksi mustiksi pilkuiksi. Maku on raikas ja miellyttävä. Suosittelemme lämpimästi!

Huom! Tahna on fluoriton! Jos siirryt fluorillisesta tahnasta fluorittomaan, kannattaa aluksi käydä useammin tarkistuttamassa hampaat. Fluoriton tahna sopii aikuisille, joilla on hyvässä kunnossa olevat hampaat. Jos kärsit kuivasta suusta, sinulla on jokin suuta kuivattava lääkitys, syöt / juot paljon happamia aineita, napostelet jatkuvasti tms., kannattaa tahnaksi valita fluorillinen valmiste. Yksi vaihtoehto on pestä fluorittomalla aamulla ja fluorillisella illalla. Näin ennaltaehkäiset parhaiten hampaiden reikiintymistä.

INCI: INCI: Aqua (Water), Hydrated Silica, Sorbitol/Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sorbitol, Xylitol, Lauryl Glucoside, Hydroxyapatite, Charcoal (Bamboo) Powder, Aroma (Fragrance), Xanthan Gum, Glycerin, Calcium Carbonate, citric Acid, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Pearl Powder, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Tykkäsitkö? Jaa se muillekin!

Comments are closed.