Face Mist

FACE MIST MANUKA MANUKA KASVOVESISUIHKE 100 ML HERKÄLLE IHOLLE

Vihreän teen kukkavettä ja tyrniuutetta sisältävä suihke raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii erinomaisesti herkälle iholle.

Alkoholiton, väriaineeton, ei eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille
Lue lisää

Käyttöohje:

Kasvovetenä:Kostuta vanulappu, suihkuta kasvovettä vanuun ja pyyhi kasvot ja kaula puhtaaksi. Voit kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa suihkauttamalla kasvovettä päivän aikana kasvoille.

Rauhoittavana ja kosteuttavana ja virkistävänä suihkeena: Suihkuta Facemistiä kasvoille 12–15 cm etäisyydeltä. Anna imeytyä n. minuutin verran. Jos ihon pinnalla on sen jälkeen kosteutta, painele se paperilla pois.

Lisätietoja raaka-aineista:

Tyrnin vitamiinit, tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidantit uudistavat ja kirkastavat ihoa. Tyrni parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa täydellisesti ihoa sekä kosteuttaa ja suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta. Se on varsinainen A-, E-, ja C-vitamiinipommi. Sopii hyvin myös iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean, hoitamiseen tulehdusta estävän ja haavoja parantavan vaikutuksensa ansiosta.
Vihreä tee on loistava superaine. Se suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta haittavaikutuksilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita. Vihreä tee tuhoaa ihoa vaurioittavia vapaita radikaaleja 200 kertaa tehokkaammin kuin E-vitamiini. Vapaat radikaalit vaurioittavat terveitä ihosoluja, joten niiden tuhoaminen ennalta ehkäisee juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä.
TILAVUUS, ML: 100h

Comments are closed.